Újabb árcsökkenés jön

Tankolás

Az Öbölháború óta nem zuhant ekkorát az olaj ára

Autómentés 0-24, Darus Autómentés, Furgonmentés, Balesetes autó mentése éjjel-nappal

1991, az Öbölháború kezdete óta nem zuhant akkorát az olaj ára, mint hétfőn.

Az Öbölháború óta nem zuhant ekkorát az olaj ára

Szaúd-Arábia “árháborút” indított Oroszországgal szemben, és bejelentette, áprilistól csökkenti a nyersanyag árát. Ennek hatására a hétfő reggeli állás szerint egy hordó Brent-olaj ára 31,02 dollár, pénteken még 45 volt – írta az Index.

Szaúd-Arábia taktikai lépése arra válasz, hogy az olajtermelő országok többségét tömörítő OPEC és a szervezeten kívüli Oroszország, Kazahsztán, Azerbajdzsánból álló OPEC+ pénteken nem tudott megállapodni a kitermelés csökkentéséről, amely a koronavírus-járvány miatt lett volna indokolt.

A világ legnagyobb olajexportőrének számító Szaúd-Arábia a Reuters forrásai szerint azt is kilátásba helyezte, hogy áprilisban felpörgeti a kitermelést, és napi 10 millió hordónyi olajat fog előállítani. A portál által idézett Eurázsia Csoport szerint olajárháború kezdődik Szaúd-Arábia és a második legnagyobb olajexportőr Oroszország között, amelynek legvalószínűbb következménye, hogy annyira lemegy az olaj ára, hogy az OPEC+ kénytelen lesz megegyezni a termelés csökkentéséről.

Múlt héten megírtuk, hogy Moszkva maga is csak olajat öntött a tűzre azzal, hogy a korábbi megállapodásban lévő kitermelési kvóták fenntartását javasolta, a csökkentésbe azonban a maga részéről nem ment bele.

A korábbi megállapodás március végén jár le, ezután az olajországok saját hatáskörben döntenek arról, hogy mennyi olajat termelnek ki. A termelés visszafogását – azaz a túlkínálat elkerülését, így az olajár esését – a koronavírus miatti keresletcsökkenés indokolta volna. Márpedig az OPEC nem hajlandó önkorlátozásra, ha Oroszország nem csökkenti a kitermelését – hiszen ebben az esetben a termelés csökkenésének Oroszország egyedüli haszonélvezője volna.

Forrás: Index

Autóementés 0-24, Darus Autómentés, Furgonmentés, Balesetes autó mentése éjjel-nappal

Ismét jócskán csökken az üzemanyag ára itthon

Folytatódik az üzemanyagok árának esése a hazai kutakon.

Ismét jócskán csökken az üzemanyag ára itthon

Szerdán ismét csökken itthon a benzin és a gázolaj literenkénti átlagára a magyarországi kutakon.

A benzin ára hét, míg a gázolajé hat forinttal csökken.

A változtatás után a benzin átlagára 360 forint alá esik, egész pontosan 358 forint lesz, míg egy liter gázolajat 370 forintos áron tankolhatunk majd.

Ismét jócskán csökken az üzemanyag ára itthon 1

Forrás: Holtankoljak.hu
Kapcsolódó címkék: benzin benzinár
Sárkány Autómentés
Darus Autómentés

Darus autómentés

A darus autómentésnél speciális eszközeink segtségével bármilyen helyzetet meg tudunk oldani, legyen szó lerobban, karambolos vagy legrosszabb esetben totálkáros gépjárműről könnyedén és gyorsan megoldjuk a szálltást Domony közelében.

Műszaki hibás és vagy sérült járművek mentése autópályán lényegesen nagyobb veszéllyel jár és fokozottab figyelmet igényel a mentést végzőtől.

Telefonszám: 06309777206

MENTÉSEINK

Néhány fontos információ ügyfelek részére, ha autómentőre lenne szükségük:

Mint azt már korábban is említettük nincs két egyforma eset és ez álltal nincsen két egyforma mentés sem. Ezért amikor a bajbajutott ügyfél felveszi a kapcsolatot  az autómentőssel a helyzet súlyosságától függetlenűl próbáljon meg számára megfelelő tájékoztatást adni. Mert az adott helyzetben időhúzásnak vagy az ügyfél számára feleslegesnek tűnő kérdések az autómentős számára igen is fontosak lehetnek. Íme néhány kérdés amik elhangozhatnak:

  • A pontos helyszín, hogy hól található a gépkocsi – legyen szó balesetről vagy műszaki meghibásodásról az első és legfontosabb kérdés az eset pontos helyszíne!
  • A gépkocsi típusa: személyautó mentés vagy tehergépkocsi mentés (furgonmentés)
  • A meghibásodás jellege, mértéke (mennyire tört össze, gurul e a gépkocsi, a kerekek a helyükön vannak e, stb….)
  • Tehergépkocsi esetén annak súlya: üres vagy rakott

Ismét kihangsúlyozva ezek az apró az ügyfél számára lényegtelennek tűnő kérédsek az autómentő számára azért lényegesek, mert csak a megfelelő információk birtokában tud megfelelő segítséget nyújtani. Mert nem mindegy, hogy egyes esetekhez vagy gépkocsikhoz milyen Autómentő érkezik…Hidroplatós, Darus vagy villás.

Ezért kérnénk az ügyfelek türelmét, hogy ezekre a kérdésekre próbáljanak meg minnél pontosabb válaszokat adni. Ezzel is megkímélve magukat az esetleges kellemetlenségektől valamint a pluszban felmerülő költségektől. Mivel a rosszúl megadott információk miatt feleslegesen odahívott autómentő díját is illik kifizetni részben vagy rosszabb esetben egészben. Ezért ismétlem, hogy nagyon fontos a pontos infomációk megadása.

Autómentés 0-24, Darus Autómentés, Furgonmentés, Balesetes autók mentése Budapesten, Pest-megyében és az ország egész területén Telefon: +36309777206

Hívás
Cím