Darus autómentés, Autómentés 0-24 Budapest, Pest-megye és környéke

Autómentés 0-24, Darus Autómentés, Furgonmentés, Balesetes autó mentése Budapesten és Pest-megyében éjjel-nappal.

Állunk rendelkezésére, ha a szükség úgy hozza Budapesten, Pest-megyében és környékén, amennyiben mozgásképtelen autója darus mentésre vagy szállításra szorul. A rendelkezésünkre álló speciális eszközök segtségével járművét szakértelemmel kezelünk, megelőzve a további sérüléseket, hibákat.

Darus autómentés

A darus autómentésnél speciális eszközeink segtségével bármilyen helyzetet meg tudunk oldani, legyen szó lerobban, karambolos vagy legrosszabb esetben totálkáros gépjárműről könnyedén és gyorsan megoldjuk a szálltást.

Darus autómentés 0-24

Darus autómenés éjjel-nappal Budapest XVII, Pécel, Nagytarcsa, Kistarcsa, Kerepes, Csömör

Darus autómentés: Speciális eszközzel hibázni nem lehet!

Lényeges, hogy a segítségre szoruló autó minél hamarabb elhagyja a baleset helysznét, ehhez precíz és gyors munkára és felszerelésre van szükség. Ezért kiemelten fontos, hogy a mentésre szánt munkaeszköz minden tekintetben alkalmas legyen a feladathoz. Természetes, hogy szinte nincs két egyforma feladat illetve probléma ezért a telefonon, a mentést végző kérdéseire adott válaszok alapján dől el milyen autómentő és ahhoz milyen eszközök szükségesek.

YouTube videóink

Sárkány autómentés - Darus autómentés
Sárkány autómentés - Darus autómentés
Sárkány autómentés - Kisteherautó mentés

Műszaki hibás és vagy sérült járművek mentése autópályán lényegesen nagyobb veszéllyel jár és fokozottab figyelmet igényel a mentést végzőtől.

Sokszor a mentésekben, a helyszínt biztosító Közútkezelő, vagy Rendőr nagy segítség mind az autómentő és az ügyfél testi épségének megóvása érdekében. Fontos megjegyezni, hogy ezen gyorsforgalmú zártpályás utakon a legfontosabb a biztonság, melyben a láthatóság sötétben illetve világosban is kulcskérdés. Ehhez a sárga villogó használata, plusz a kiegészítő világító berendezések illetve az UV fényvisszaverők az autón és a ruházaton nagyon FONTOSAK! Lényeges, hogy a segítségre szoruló autó minél hamarabb elhagyja a leállósávot, ehhez precíz és gyors munkára és felszerelésre van szükség. Ezért kiemelten fontos, hogy a mentésre szánt munkaeszköz minden tekintetben alkalmas legyen a feladathoz. Természetes, hogy szinte nincs két egyforma feladat illetve probléma ezért a telefonon, a mentést végző kérdéseire adott válaszok alapján dől el milyen autómentő és ahhoz milyen eszközök szükségesek.

Abban az esetben mikor a sérült jármű forgalmi sávot vagy sávokat foglal el fontos, hogy azt gyorsan eltávolítsuk az útról a többi forgalomban résztvevő mielőbbi továbbhaladásának érdekében. Mindezt úgy, hogy további sérülés és kár ne érje a pórul járt autót. Ezt a pár a sort kiemelten ajánljuk ügyfeleinknek annak érdekében, hogy őket megóvjuk a további bosszúságoktól. Éppen ezért ismételjük, hogy miért is fontos az ő érdekükben a feladathoz alkalmas AUTÓMENTŐ!

A leállósávban rekedt autós társainknak figyelmébe ajánlanánk azon megfogadandó tanácsainkat, miszerint a biztonságuk érdekében a lehetőségek szerint ne tartózkodjanak az autóban. A telefonos segítség kérés után a szalagkorláton kívül (természetesen ha ez lehetséges) várják meg a mentést. Még ha ez kényelmetlen is a biztonságuk a legfontosabb. Az elmúlt időben a túl sok leállósávban történt baleset ad okot ezen jótanács megfogadására. Hosszabb útra elindulván érdemes egy vagy több autómentő számát  elmenteni a telefonunkba, mert ugyan senkinek sem kívánjuk, hogy bajba kerüljön de ha az mégis bekövetkezne, úgy a gyorsabb segítségkérést nagyban megkönnyíti.

Amennyiben megtisztelnek bizalmukkal úgy mi a hét minden napján (ünnepnapokon is) éjjel-nappal állunk rendelkezésükre a 06309777206 telefonszámon.

Autómentés 0-24, Darus Autómentés 0-24, Furgonmentés, Balesetes autó mentése éjjel-nappal! Budapesten, Pest-megyében és az ország egész területén.

Kapcsolat

https://www.youtube.com/channel/UCS8Z1T4-C-nXupsnAChtwaw