Cégünk több éve foglalkozik személy és haszongépjárművek valamint kisgépek belföldi illetve külföldi mentésével.
Szolgáltatásainkat úgy alakítottuk ki, hogy ügyfeleinknek a körülményekhez és a lehetőségekhez mérten a legszínvonalasabb szolgáltatást tudjuk nyújtani.

Célunk a gyors és precíz munkavégzés valamint, hogy ügyfeleink a lehető legelégedetebbek legyenek az álltalunk nyújtott szolgáltatással. Ha bennünket választ örömmel állunk rendelkezésére a nap 24 órájában az év minden napján még ünnepnapokon is.

Éjjel- nappal hívható telefonszámunk:

+36 30 977 7206

 

Autómentéshez illetve a sérűlt és vagy műszaki hibás gépjárművek, építőipari és mezőgazdasági gépek szállításához több eszközzel is a rendelkezésükre állunk.

Sárkány Autómentés- DARUS autómentés

Igény esetén, amikor is a bajba jutott jármű sérülés vagy műszaki hiba okán mozgásképtelenné vállik akkor a csúszó platós (hydro platós) autómentőnk a legalkalmasabb a feladat gyors és szakszerű elvégzésére, hogy a mentett járművet a további sérülésektől megkímélve tudja a helyszínről felvenni és a rendeltetési helyre továbbítani.

Nagyobb, nehezebb járművek (terepjárók, furgonok, kisteherautók, építőipari és mezőgazdasági gépek) mentésével is foglalkozunk 3,5 t-ig.

Amit kínálunk:

  • Autómentés 0-24

  • Személyautók mentés

  • Furgonok mentése

  • DARUS Autómentés

  • Gépek mentése

  • Balesetes gépjárművek mentés

 

Kapcsolat

Sárkány Autómentés
Darus Autómentés

Darus autómentés

A darus autómentésnél speciális eszközeink segtségével bármilyen helyzetet meg tudunk oldani, legyen szó lerobban, karambolos vagy legrosszabb esetben totálkáros gépjárműről könnyedén és gyorsan megoldjuk a szálltást Hernád közelében.

 

 

Műszaki hibás és vagy sérült járművek mentése autópályán lényegesen nagyobb veszéllyel jár és fokozottab figyelmet igényel a mentést végzőtől.

Telefonszám: 06309777206

MENTÉSEINK

Néhány fontos információ ügyfelek részére, ha autómentőre lenne szükségük:

Mint azt már korábban is említettük nincs két egyforma eset és ez álltal nincsen két egyforma mentés sem. Ezért amikor a bajbajutott ügyfél felveszi a kapcsolatot  az autómentőssel a helyzet súlyosságától függetlenűl próbáljon meg számára megfelelő tájékoztatást adni. Mert az adott helyzetben időhúzásnak vagy az ügyfél számára feleslegesnek tűnő kérdések az autómentős számára igen is fontosak lehetnek. Íme néhány kérdés amik elhangozhatnak:

  • A pontos helyszín, hogy hól található a gépkocsi – legyen szó balesetről vagy műszaki meghibásodásról az első és legfontosabb kérdés az eset pontos helyszíne!
  • A gépkocsi típusa: személyautó mentés vagy tehergépkocsi mentés (furgonmentés)
  • A meghibásodás jellege, mértéke (mennyire tört össze, gurul e a gépkocsi, a kerekek a helyükön vannak e, stb….)
  • Tehergépkocsi esetén annak súlya: üres vagy rakott

Ismét kihangsúlyozva ezek az apró az ügyfél számára lényegtelennek tűnő kérédsek az autómentő számára azért lényegesek, mert csak a megfelelő információk birtokában tud megfelelő segítséget nyújtani. Mert nem mindegy, hogy egyes esetekhez vagy gépkocsikhoz milyen Autómentő érkezik…Hidroplatós, Darus vagy villás.

Ezért kérnénk az ügyfelek türelmét, hogy ezekre a kérdésekre próbáljanak meg minnél pontosabb válaszokat adni. Ezzel is megkímélve magukat az esetleges kellemetlenségektől valamint a pluszban felmerülő költségektől. Mivel a rosszúl megadott információk miatt feleslegesen odahívott autómentő díját is illik kifizetni részben vagy rosszabb esetben egészben. Ezért ismétlem, hogy nagyon fontos a pontos infomációk megadása.

Autómentés 0-24, Darus Autómentés, Furgonmentés, Balesetes autók mentése Budapesten, Pest-megyében és az ország egész területén Telefon: +36309777206