Autópálya mentés

SárkényAutómentés

Műszaki hibás és vagy sérült járművek mentése autópályán lényegesen nagyobb veszéllyel jár és fokozottab figyelmet igényel a mentést végzőtől.

Autómentés 0-24, Darus Autómentés, Furgonmentés, Balesetes autó mentése éjjel-nappal

SárkényAutómentés
Sárkány Autómentés – Balesetes autó mentése

Sokszor a mentésekben, a helyszínt biztosító Közútkezelő, vagy Rendőr nagy segítség mind az autómentő és az ügyfél testi épségének megóvása érdekében. Fontos megjegyezni, hogy ezen gyorsforgalmú zártpályás utakon a legfontosabb a biztonság, melyben a láthatóság sötétben illetve világosban is kulcskérdés. Ehhez a sárga villogó használata, plusz a kiegészítő világító berendezések illetve az UV fényvisszaverők az autón és a ruházaton nagyon FONTOSAK! Lényeges, hogy a segítségre szoruló autó minél hamarabb elhagyja a leállósávot, ehhez precíz és gyors munkára és felszerelésre van szükség. Ezért kiemelten fontos, hogy a mentésre szánt munkaeszköz minden tekintetben alkalmas legyen a feladathoz. Természetes, hogy szinte nincs két egyforma feladat illetve probléma ezért a telefonon, a mentést végző kérdéseire adott válaszok alapján dől el milyen autómentő és ahhoz milyen eszközök szükségesek.

 

Autómentés 0-24-Darus Autómentés, Furgonmentés, Balesetes autó mentése éjjel-nappal

Sárkány Autómentés 0-24
Autómentés

Abban az esetben mikor a sérült jármű forgalmi sávot vagy sávokat foglal el fontos, hogy azt gyorsan eltávolítsuk az útról a többi forgalomban résztvevő mielőbbi továbbhaladásának érdekében. Mindezt úgy, hogy további sérülés és kár ne érje a pórul járt autót. Ezt a pár a sort kiemelten ajánljuk ügyfeleinknek annak érdekében, hogy őket megóvjuk a további bosszúságoktól. Éppen ezért ismételjük, hogy miért is fontos az ő érdekükben a feladathoz alkalmas AUTÓMENTŐ!

A leállósávban rekedt autós társainknak figyelmébe ajánlanánk azon megfogadandó tanácsainkat, miszerint a biztonságuk érdekében a lehetőségek szerint ne tartózkodjanak az autóban. A telefonos segítség kérés után a szalagkorláton kívül (természetesen ha ez lehetséges) várják meg a mentést. Még ha ez kényelmetlen is a biztonságuk a legfontosabb. Az elmúlt időben a túl sok leállósávban történt baleset ad okot ezen jótanács megfogadására. Hosszabb útra elindulván érdemes egy vagy több autómentő számát  elmenteni a telefonunkba, mert ugyan senkinek sem kívánjuk, hogy bajba kerüljön de ha az mégis bekövetkezne, úgy a gyorsabb segítségkérést nagyban megkönnyíti.

Amennyiben megtisztelnek bizalmukkal úgy mi a hét minden napján (ünnepnapokon is) éjjel-nappal állunk rendelkezésükre a 06309777206 telefonszámon.

Tisztelettel:

Sárkány László
Sárkány Autómentés

Sárkány autómentés - Furgon mentés villával

Autómentés 0-24, Furgon mentés, Darus Autómentés éjjel-nappal

Sárkány Autómentés
Darus Autómentés

Darus autómentés

A darus autómentésnél speciális eszközeink segtségével bármilyen helyzetet meg tudunk oldani, legyen szó lerobban, karambolos vagy legrosszabb esetben totálkáros gépjárműről könnyedén és gyorsan megoldjuk a szálltást Domony közelében.

Műszaki hibás és vagy sérült járművek mentése autópályán lényegesen nagyobb veszéllyel jár és fokozottab figyelmet igényel a mentést végzőtől.

Telefonszám: 06309777206

MENTÉSEINK

Néhány fontos információ ügyfelek részére, ha autómentőre lenne szükségük:

Mint azt már korábban is említettük nincs két egyforma eset és ez álltal nincsen két egyforma mentés sem. Ezért amikor a bajbajutott ügyfél felveszi a kapcsolatot  az autómentőssel a helyzet súlyosságától függetlenűl próbáljon meg számára megfelelő tájékoztatást adni. Mert az adott helyzetben időhúzásnak vagy az ügyfél számára feleslegesnek tűnő kérdések az autómentős számára igen is fontosak lehetnek. Íme néhány kérdés amik elhangozhatnak:

  • A pontos helyszín, hogy hól található a gépkocsi – legyen szó balesetről vagy műszaki meghibásodásról az első és legfontosabb kérdés az eset pontos helyszíne!
  • A gépkocsi típusa: személyautó mentés vagy tehergépkocsi mentés (furgonmentés)
  • A meghibásodás jellege, mértéke (mennyire tört össze, gurul e a gépkocsi, a kerekek a helyükön vannak e, stb….)
  • Tehergépkocsi esetén annak súlya: üres vagy rakott

Ismét kihangsúlyozva ezek az apró az ügyfél számára lényegtelennek tűnő kérédsek az autómentő számára azért lényegesek, mert csak a megfelelő információk birtokában tud megfelelő segítséget nyújtani. Mert nem mindegy, hogy egyes esetekhez vagy gépkocsikhoz milyen Autómentő érkezik…Hidroplatós, Darus vagy villás.

Ezért kérnénk az ügyfelek türelmét, hogy ezekre a kérdésekre próbáljanak meg minnél pontosabb válaszokat adni. Ezzel is megkímélve magukat az esetleges kellemetlenségektől valamint a pluszban felmerülő költségektől. Mivel a rosszúl megadott információk miatt feleslegesen odahívott autómentő díját is illik kifizetni részben vagy rosszabb esetben egészben. Ezért ismétlem, hogy nagyon fontos a pontos infomációk megadása.

Autómentés 0-24, Darus Autómentés, Furgonmentés, Balesetes autók mentése Budapesten, Pest-megyében és az ország egész területén Telefon: +36309777206

Hívás
Cím