Így mérnek a rendőrök….

Kontroll

Sárkány Autómentés – Autómentés 0-24, Darus Autómentés, Furgonmentés, Balesetes autó mentése éjjel-nappal +36309777206

Mint az már tőlünk nyugatabbra elfogadott és jól működő, bevált módszernek számít, így már hazánkban is kezd elterjedni a rendőrségnél a civil rendőrautóból való sebességmérés. Ami lássuk be, hogy igen hatásos módszer a gyorshajtókkal és a szabálytalankodókkal szemben.

Sárkány Autómentés – Autómentés 0-24, darus Autómentés, Furgonentés, Balesetes autó mentése éjjel-nappal +36309777206

Hiszen csak gondoljunk bele a vezetők nagy része, tisztelet a kivételnek napi szinten egy vagy akár több szabálysértést is elkövet akarva akaratlanúl…de itt térjünk ki inkább arra a rétegre akik másokat veszélyeztetve közlekednek csak azért, hogy egy autóval elénk kerüljenek az éppen araszoló dugóban, vagy akár csak egy-két perccel előbb érjenek oda uticéljukhoz. Álltalában ezek a sofőrök azol akik végíghajtanak az éppen álló kocsisór mellett, hogy végűl  a lámpához érve betolakodjanak a kanyarodó sávba mert nem győzik kivárni a sorukat és ezzel akár hirtelen fékezésre vagy hirtelen manőverezésre kényszerítik a mögöttük szabályosan haladókat…De szeritnem itt nem kell nagyon beleméllyednem, hogy milyen mindennapi esetek vannak hiszen akik autóval közlekednek azok nap mint nap találkozna cifrábbnál cifrább esetekkel.

A rendőrség új módszerének a lényege elsőroban a gyorshajtók kiszűrése és megbírságolása.

Remélhetőleg a módszer beválik itthon is és kiszűri a gyorsan hajtókat akik másokat veszélyeztetve közlekednek….

 

Cikk: http://hvg.hu/cegauto/20180527_civil_rendorauto_sebessegmeres_video

Autómentés 0-24, Darus Autómentés, Furgonmentés, Balesetes autó mentése éjjel-nappal +36309777206

Kapcsolat: https://automentes024.com/kapcsolat/

Sárkány Autómentés
Darus Autómentés

Darus autómentés

A darus autómentésnél speciális eszközeink segtségével bármilyen helyzetet meg tudunk oldani, legyen szó lerobban, karambolos vagy legrosszabb esetben totálkáros gépjárműről könnyedén és gyorsan megoldjuk a szálltást Domony közelében.

Műszaki hibás és vagy sérült járművek mentése autópályán lényegesen nagyobb veszéllyel jár és fokozottab figyelmet igényel a mentést végzőtől.

Telefonszám: 06309777206

MENTÉSEINK

Néhány fontos információ ügyfelek részére, ha autómentőre lenne szükségük:

Mint azt már korábban is említettük nincs két egyforma eset és ez álltal nincsen két egyforma mentés sem. Ezért amikor a bajbajutott ügyfél felveszi a kapcsolatot  az autómentőssel a helyzet súlyosságától függetlenűl próbáljon meg számára megfelelő tájékoztatást adni. Mert az adott helyzetben időhúzásnak vagy az ügyfél számára feleslegesnek tűnő kérdések az autómentős számára igen is fontosak lehetnek. Íme néhány kérdés amik elhangozhatnak:

  • A pontos helyszín, hogy hól található a gépkocsi – legyen szó balesetről vagy műszaki meghibásodásról az első és legfontosabb kérdés az eset pontos helyszíne!
  • A gépkocsi típusa: személyautó mentés vagy tehergépkocsi mentés (furgonmentés)
  • A meghibásodás jellege, mértéke (mennyire tört össze, gurul e a gépkocsi, a kerekek a helyükön vannak e, stb….)
  • Tehergépkocsi esetén annak súlya: üres vagy rakott

Ismét kihangsúlyozva ezek az apró az ügyfél számára lényegtelennek tűnő kérédsek az autómentő számára azért lényegesek, mert csak a megfelelő információk birtokában tud megfelelő segítséget nyújtani. Mert nem mindegy, hogy egyes esetekhez vagy gépkocsikhoz milyen Autómentő érkezik…Hidroplatós, Darus vagy villás.

Ezért kérnénk az ügyfelek türelmét, hogy ezekre a kérdésekre próbáljanak meg minnél pontosabb válaszokat adni. Ezzel is megkímélve magukat az esetleges kellemetlenségektől valamint a pluszban felmerülő költségektől. Mivel a rosszúl megadott információk miatt feleslegesen odahívott autómentő díját is illik kifizetni részben vagy rosszabb esetben egészben. Ezért ismétlem, hogy nagyon fontos a pontos infomációk megadása.

Autómentés 0-24, Darus Autómentés, Furgonmentés, Balesetes autók mentése Budapesten, Pest-megyében és az ország egész területén Telefon: +36309777206

Hívás
Cím