Furgonok mentése

Sárkány Autómentés

Autómentés 0-24, Darus Autómentés, Furgonmentés, Balesetes autó mentése

FURGONOK MENTÉSE

(Furgonmentés)


Autómentés 0-24, Darus Atómentés, Furgonmentés, Balesetes autó mentése éjjel-nappal +36309777206

Furgonok és kishaszongépjárművek mentését vállaljuk éjjel-nappal az ország egész területén. Legyen az műszaki meghibásodás vagy baleset, gépjárműve a legbiztosabb kezekben van nálunk.

Amit kínálunk:

  • Furgon mentése
  • Kishaszongépjárművek mentése – Furgonmentés
  • Munkagépek mentése
  • Gyors és pontos munkavégzés
  • Sok éves tapasztalat
  • 0-24-es elérhetőség

Autómentés 0-24, Darus Autómentés, Furgonmentés, Balesetes autó mentése

Referenciák:

Sárkány Autómentés
Személyautó mentése
Sárkány Autómentés
Darus Autómentés
Sárkány Autómentés
Sárkán Autómentés – Furgonmentése

 

Hívjon minket bizalommal:

Sárkány László

+36 30 9 777 206

MENTÉSEINK

Néhány fontos információ ügyfelek részére, ha autómentőre lenne szükségük:

Mint azt már korábban is említettük nincs két egyforma eset és ez álltal nincsen két egyforma mentés sem. Ezért amikor a bajbajutott ügyfél felveszi a kapcsolatot  az autómentőssel a helyzet súlyosságától függetlenűl próbáljon meg számára megfelelő tájékoztatást adni. Mert az adott helyzetben időhúzásnak vagy az ügyfél számára feleslegesnek tűnő kérdések az autómentős számára igen is fontosak lehetnek. Íme néhány kérdés amik elhangozhatnak:

  • A pontos helyszín, hogy hól található a gépkocsi – legyen szó balesetről vagy műszaki meghibásodásról az első és legfontosabb kérdés az eset pontos helyszíne!
  • A gépkocsi típusa: személyautó mentés vagy tehergépkocsi mentés (furgonmentés)
  • A meghibásodás jellege, mértéke (mennyire tört össze, gurul e a gépkocsi, a kerekek a helyükön vannak e, stb….)
  • Tehergépkocsi esetén annak súlya: üres vagy rakott

Ismét kihangsúlyozva ezek az apró az ügyfél számára lényegtelennek tűnő kérédsek az autómentő számára azért lényegesek, mert csak a megfelelő információk birtokában tud megfelelő segítséget nyújtani. Mert nem mindegy, hogy egyes esetekhez vagy gépkocsikhoz milyen Autómentő érkezik…Hidroplatós, Darus vagy villás.

Ezért kérnénk az ügyfelek türelmét, hogy ezekre a kérdésekre próbáljanak meg minnél pontosabb válaszokat adni. Ezzel is megkímélve magukat az esetleges kellemetlenségektől valamint a pluszban felmerülő költségektől. Mivel a rosszúl megadott információk miatt feleslegesen odahívott autómentő díját is illik kifizetni részben vagy rosszabb esetben egészben. Ezért ismétlem, hogy nagyon fontos a pontos infomációk megadása.

Autómentés 0-24, Darus Autómentés, Furgonmentés, Balesetes autók mentése Budapesten, Pest-megyében és az ország egész területén Telefon: +36309777206

Hívás
Cím